over REVITAN®

Vitaal, levendig, energierijk en goed gestructureerd water uit eigen kraan!

Drinkwater uit de REVITAN® waterenergizer verbetert onze energie, het immuunsysteem en zuivert de lichaamseigen cellen.

De resultaten van grondig en wetenschappelijk onderzoek:
Invloed van drinkwater, geactiveerd met Revitan® energizer, op de gezondheidstoestand van mensen”, toonden positieve effecten op de algemene gezondheidstoestand en op het verbeterde immuunsysteem.

Bron: Gevoelige kristallisatie met het water van REVITAN, Maurizio Peruzzi, Association for Sensitive Crystallization, Italy

Het water in onze natuur…
In de natuur wordt het water automatisch gereinigd, onder andere door ultraviolette stralen (zonlicht) en de dynamiek van het wervelen, terwijl het door de rotsen en watervallen gaat. De structuur is op deze manier gereguleerd en gebalanceerd.
Gereguleerde en harmonische structuur is typerend voor alle gezonde en vitale zaken in de natuur.

van Leidingwater, naar via de REVITAN®-energizer…
Leidingwater raakt onderweg vervuild van de bron naar de kraan. REVITAN® energizer verwerkt het water mechanisch en fixeert de structuur, die zichtbaar is in de reorganisatie op moleculair niveau en in het opnieuw activeren. Het verhoogt het aandeel van gestructureerd water en verbetert de watervitaliteit, het water is ook zachter, licht alkalisch en smaakt beter.

 

EFFECTEN VAN WATER DOOR DE REVITAN® ENERGIZER

Welzijn
U hebt altijd de beschikking over vitaal, correct gestructureerd water, waarvan de moleculen zijn verbonden met kleinere cellen.
Het water kan gemakkelijker de lichaamscellen binnendringen, hetgeen weer zorgt voor een betere reiniging van de cellen, een
betere gezondheidstoestand en fysieke vermogens.

Financiële besparingen in EU-landen
Flessenwater in Slovenië en andere EU-landen is gemiddeld 225 keer duurder dan drinkwater uit het leidingwater, en wereldwijd
kan het van 240 tot 10.000 keer duurder zijn, stelt dr. Lucka Kajfež Bogataj. Bron: *water uit plastic

Schonere omgeving
Door water te drinken uit de REVITAN®-energizer verminderen we aanzienlijk de hoeveelheid plastic flessen, afvalwater, energieverbruik en CO2-uitstoot.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.